Založ si blog

PRAVDA SA NEDÁ UMLČAŤ! !!

Pravda podľa Tomáša Akvinského je zhoda veci a rozumu (Veritas est adaequatio rei et intelectus). Pravda podľa Aristotela je zhoda nášho poznania s vecou, ktorú poznávame; zhoda myslenia s bytím. Pravda podľa Platóna je večná, nemenná a absolútna vlastnosť ideí.

Mohol by som do nekonečna citovať velikánov, ale je to zbytočné, pretože v dnešnej dobe sa človek dovolá pravdy len zriedka a vo výnimočných prípadoch.

Áno, niektorým umlčanie pravdy veľmi vyhovuje. Ľudia ostanú v slepej nevedomosti a oni sa zasa potichu budú smiať, ako šikovne dostali celé Slovensko. To, že Sulík je slúžka PENTY je pravda. A pravdou to ostane! Sulík je hrozba pre Slovensko a chce skrytú privatizáciu štátnych nemocníc, na ktoré PENTA čaká, aby sa ich zmocnila. Sulík chce urobiť zo štátnych nemocníc „obchodné firmy“, ktorých sa v exekúcií zmocnia finančné skupiny. Ide o dokonalý podvod na ľuďoch, ktorí ani len netušia, kam to všetko smeruje. Chcete, aby sme takto prišli o posledný štátny majetok? Pravda sa nedá zmazať ako blog Ing. Viktora Béreša. Aj keď neviem, akým právom bol spomínaný blog zrušený.

Ak Vás to baví, pokojne rušte blogy aj naďalej. Ale tým sa nič nezmení. Strana NEZAVISLOSŤ A JEDNOTA vznikla pre ľudí, pre národ, pre Slovensko. Prečo majú byť štátne nemocnice zrazu súkromné?

Žiadne predaje štátnych nemocníc neprichádzajú do úvahy v strane NAJ. Záleží nám na Vašom zdraví. Zmodernizujeme štátne nemocnice na úroveň tretieho tisícročia. Odstavíme Pentu a finančné skupiny zo zdravotníctva, aby už nikdy nemali dosah na naše dane ani odvody. Zavedieme len jednu všeobecnú zdravotnú poisťovňu. SMER o tom len hovoril, no my budeme konať.

Nikto nie je taký nenávidený ako ten, čo hovorí pravdu.” (Platón) Áno, pravda bolí, vie ublížiť, je krutá a dokonca vie zdiskreditovať danú osobu a v súčasnej politickej scéne nie je práve obľúbená. Nevadí!!! Ako som písal, nemáme v povahe sa vzdať.

Chceme mať zdravý a spokojný ľud a chceme dať Slovensko po 27-ich rokoch rozkrádania a korupcie do poriadku. Preto o nás ešte budete počuť. V prípade očakávaného zrušenia aj mojich blogov nás nájdete na týchto odkazoch:

www.strana-naj.sk

https://www.facebook.com/strananaj/?fref=nf

S úctou

Roman Hílek

člen predsedníctva strany NAJ a zástupca manuálne pracujúcich ľudí na Slovensku

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt v jednote je sila

Depositphotos

Píšu sa dejiny! !!

04.07.2017

„Dejiny sú svedkami času, svetlom pravdy, živou pamäťou, učiteľkou života a poslom minulosti.“ Povedal veľký muž minulosti Marcus Tullius Cicero. Áno, dejiny sú nezvratnou súčasťou našich životov. Učia nás, ukazujú nám utrpenia ľudstva a mnohokrát nás desia. Reinhard Heydrich. Meno, ktoré v človeku evokuje zlo, utrpenie ľudí a nacizmus. Monštrum, [...]

NÁDEJ PRE VŠETKÝCH

23.06.2017

Čestnosť, precíznosť a poctivosť. Tri slová, ktoré robia ľudí ľuďmi. Tri slová, ktoré by mali vládnuť svetom ako takým. A však vo svete politiky by to malo platiť dvojnásobne. Áno, malo by! Miesto toho tu vládne bezcharakternosť, hyenizmus a mamon. Posledné mesiace boli plné driny. Vyzbierať minimálne 10 000 podpisov pre registráciu našej strany veru nebola žiadna [...]

DUSÍME SA! !!

14.06.2017

„Veci, ktoré nás zničia: politika bez princípu, potešenia bez svedomia, bohatstvo bez práce, poznanie bez charakteru, podnikanie bez morálky, veda bez ľudskosti a zbožná úcta bez ochoty obetovať sa.“ Mahátma Gándhí Áno, som obyčajný človek. Obyčajný, nahnevaný a povedal som si, že takto už ďalej nechcem žiť. Naozaj je u nás politika bez princípu [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 30418x
Priemerná čítanosť článkov: 3042x

Autor blogu

Kategórie