Založ si blog

NÁDEJ PRE VŠETKÝCH

Čestnosť, precíznosť a poctivosť. Tri slová, ktoré robia ľudí ľuďmi. Tri slová, ktoré by mali vládnuť svetom ako takým. A však vo svete politiky by to malo platiť dvojnásobne. Áno, malo by! Miesto toho tu vládne bezcharakternosť, hyenizmus a mamon.

Posledné mesiace boli plné driny. Vyzbierať minimálne 10 000 podpisov pre registráciu našej strany veru nebola žiadna sranda. Chodili sme po mestách, stáli na námestiach či pred obchodnými centrami. Bol víkend? Nevadilo. Bol sviatok? Nevadilo. Stmievalo sa? Nevadilo. Nevadila nám dokonca ani zima. Jediné, čo nám uberalo na chuti bola apatia, nezáujem a skepticizmus ľudí.

No zákony fungujú všade, dokonca aj v politike. Po daždi vždy vyjde slnko. A po apatii vždy prišli slová podpory. „Kde ste boli doteraz? Fandíme Vám! Len do toho, máte plnú našu podporu.“ Toto boli slová, ktoré nás zasa nabili energiou. Vliali nám do žíl „novú krv“ a povedali sme si: „MÁ TO ZMYSEL, SLOVENSKO EŠTE ŽIJE!!!“

PODARILO SA. Nazbierali sme takmer 12 000 podpisov. A týmto chcem poďakovať v mene našej strany. Chcem vyjadriť vďaku tým, ktorí nestratili nádej a vieru v lepšiu budúcnosť a podporili nás. Takže jedno veľké a úprimné ĎAKUJEM.

A náš program? NIKDY SA NEZMENÍ!! Taký, ako si ho pamätáte, tak taký ostane pokým ho do bodky nesplníme. To nie je len sľub. Je to záväzok voči Vám ale taktiež je to záväzok voči nám. Aby sme po desiatich či dvadsiatich rokoch v zrkadle videli čestného, férového a poctivého človeka, ktorý pomohol Slovensku v tej ťažkej dobe, kedy vládol SMER.

Strana NAJ tu bude vždy pre ľudí. Nikdy sa nepredáme! Kollárovi, Kotlebovi či Chmelárovi ani Lipšicovi sa to nepodarilo, pretože mali len víziu peňazí. Strana NAJ k tomu pristupovala precízne, pedantsky a čestne. Presne tak isto s precíznosťou, pedantstvom, ale tiež čestnosťou s akou sme splnili kritéria registrácie strany, budeme plniť aj naše desatoro.

Strana NAJ však vidí víziu spokojného, zdravého národa. Kedy nebudeme drieť ako kone, kedy nebudeme živoriť zo 435€ a kedy nebudeme zbytočne umierať v nemocniciach. Kedy sa nebudeme trápiť , čo bude zajtra a či moje deti budú mať čo jesť a kedy nebude musieť starenka pred obchodným centrom predávať čerešne, aby mala na chlieb. HANBA TI SMER AJ CELÁ KOALÍCIA A HANBA VÁM!! VÁM VŠETKÝM V PARLAMENTE!!!

Tým, že ste nám vyjadrili podporu svojím podpisom ste vlastne podporili sami seba a svoje ratolesti. Predsa každý z nás si zaslúži život prežiť v zdraví a s úsmevom na tvári.

Ak nás k tomu, aby sme boli poriadnymi mužmi, nevedie sama čestnosť, ale len úžitok a zisk, sme prefíkaní, ale nie statoční.“ Marcus Tullius Cicero

Želám Vám všetkým šťastnú ruku v budúcich voľbách pri výbere vášho politického favorita. No vyberajte s rozvahou a myšlienkou na budúcnosť.

Roman Hílek

spoluzakladateľ, člen predsedníctva strany NAJ a zástupca manuálne pracujúcich ľudí na Slovensku.

Píšu sa dejiny! !!

04.07.2017

„Dejiny sú svedkami času, svetlom pravdy, živou pamäťou, učiteľkou života a poslom minulosti.“ Povedal veľký muž minulosti Marcus Tullius Cicero. Áno, dejiny sú nezvratnou súčasťou našich životov. Učia nás, ukazujú nám utrpenia ľudstva a mnohokrát nás desia. Reinhard Heydrich. Meno, ktoré v človeku evokuje zlo, utrpenie ľudí a nacizmus. Monštrum, [...]

DUSÍME SA! !!

14.06.2017

„Veci, ktoré nás zničia: politika bez princípu, potešenia bez svedomia, bohatstvo bez práce, poznanie bez charakteru, podnikanie bez morálky, veda bez ľudskosti a zbožná úcta bez ochoty obetovať sa.“ Mahátma Gándhí Áno, som obyčajný človek. Obyčajný, nahnevaný a povedal som si, že takto už ďalej nechcem žiť. Naozaj je u nás politika bez princípu [...]

SLOVENSKO A PODNIK? -A-NIE! !!

22.05.2017

„Najmocnejší aktívom, ktoré všetci máme, je naša myseľ. Ak je dobre vytrénovaná, dokáže vytvoriť obrovské bohatstvo.“ (Robert Kiyosaki) Bohužiaľ na Slovensku tento citát evidentne pre slušného a poctivého občana – podnikateľa neplatí. Môžete mať neobyčajne vytrénovanú myseľ, no pokiaľ tu existujú zákony, ktoré platia len pre „tých dolu“, [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 30448x
Priemerná čítanosť článkov: 3045x

Autor blogu

Kategórie